> Home

Wie is Dynamis Financieel adviseurs?

Dynamis Financieel Adviseurs is onderdeel van Dynamis, een landelijk samenwerkingsverband van een selecte groep financieel adviseurs en makelaars. Dynamis staat voor heldere communicatie, uitstekend zicht op de woning- en financiele markt en een gedegen, persoonlijke aanpak.

Van Dynamis Financieel Adviseurs kunt u hoogwaardige financiele dienstverlening verwachten. Samen met u werken we aan een totaal financieel plan, dat rekening houdt met uw persoonlijke wensen en ideeën. Wij garanderen u financieel maatwerk en werken daarom uitsluitend met deskundige adviseurs. Onze hypotheekadviseurs zijn “erkend” conform de richtlijnen van de Stichting Erkend Hypotheek Adviseurs (www.seh.nl).

U wilt de best passende financiele voorzieningen tegen de beste voorwaarde en condities. Doordat wij reeds sinds jaar en dag zaken doen met gerenomeerde banken en verzekeraars, kunnen wij de best mogelijke producten selecteren tegen de scherpste voorwaarden. U profiteert daarvan ! Dynamis Financieel Adviseurs beschikt over concurrenende aanbiedingen.

Meer informatie? Vul het formulier hieronder in en we nemen contact op.

Naam
Adres
Postcode + plaatsnaam
E-mail
Telefoonnummer
Overige
versturen